Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

Онлайн-курс для представників місцевого самоврядування "Місцеве самоврядування в умовах війни та післявоєнний час"

Школа місцевого самоврядування пропонує онлайн-курс, метою якого є посилення можливостей представників місцевого самоврядування у громадах: громадських активістів, місцевих депутатів, працівників органів МС, у питаннях діяльності, компетенції, розвитку місцевого самоврядування у їхніх містах, селищах, громадах.

14:42 20.03.2023

Домашнє насильство під час війни. Як запобігти, розпізнати та куди звертатися

Повномасштабне вторгнення рф в Україну загострило чимало проблем українського суспільства: низький рівень доходів, корупцію, безробіття та втрату місця проживання. Це лише невелика частина викликів, з якими стикнувся наш соціум. Таке соціальне напруження призводить до чвар і негараздів всередині сімей, які можуть переходити в насилля. 

09:15 17.03.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

10:40 06.03.2023

Інформаційні матеріали від Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю

Посібник для органів і закладів, залучених до організації та надання допомоги й послуг населенню при гуманітарному реагуванні "Інклюзія осіб з інвалідністю при гуманітарному реагуванні"

11:34 03.03.2023

Інтерв’ю генерального директора Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю щодо протезування та реабілітації учасників бойових дій та постраждалих громадян в Україні

«Сьогодні немає потреби громадянам, які постраждали внаслідок війни, виїжджати за кордон для протезування та реабілітації, оскільки механізм забезпечення допоміжними засобами реабілітації забезпечується в Україні за державні кошти», - зазначив генеральний директор Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Віталій Музиченко в інтерв’ю Телемарафону «Єдині новини» 19 лютого 2023 року.

11:07 02.03.2023

Програма USAID АГРО надасть добрива та насіння соняшника агровиробникам: з 1 по 14 березня триває реєстрація заявок у ДАР

Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива або насіння соняшника від Програми USAID АГРО у межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна.

10:10 02.03.2023

В Україні заборонено збирати та продавати первоцвіти, занесені до Червоної книги України

З першим подихом весни, коли сонячні промені ледве прогрівають землю, з’являються перші весняні квіти - первоцвіти: підсніжник білосніжний (звичайний), цибуля ведмежа (черемша), сон лучний та інші червонокнижні рослини, які зростають переважно на територіях і об’єктах природно-заповідного фонду.

12:24 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь