Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

Спеціалізована онлайн-школа математики "MATHEMA" запрошує на безкоштовний курс із математики - рекомендує МОН

Нещодавно Міністерство освіти і науки остаточно прийняло НМТ з математики обов’язковим, проте багато хто з дітей через військові дії не зміг отримати повноцінні знання.

16:04 31.03.2023

З 1 квітня 2023 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2023 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, наказу Чернігівського рибоохоронного патруля від 23.03.2023 №36-од на Чернігівщині встановлено нерестову заборону на промислове, любительське і спортивне рибальство.

14:02 28.03.2023

До відома громадян, фізичних та юридичних осіб! Послуги з проведення судової технічної експертизи документів

У Чернігівському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС сектор почеркознавчих досліджень, технічного дослідження документів та обліку надає платні послуги з проведення судової технічної експертизи документів за експертними спеціальностями

12:35 28.03.2023

Конкурс від Українського ветеранського фонду щодо фінансування бізнесу ветеранів у сфері сільського господарства та агропромисловому комплексі

24 березня стартував конкурс від Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів у партнерстві з благодійним фондом "МХП – Громаді".

12:44 27.03.2023

Введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо застосування санкцій до фінансових установ Російської Федерації

Указом Президента України № 89/2023 від 22 лютого 2023 року було введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 лютого 2023 року «Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фінансових установ Російської Федерації».

15:49 22.03.2023

Не паліть суху траву та сміття - не вчиняйте злочин!

Щороку з настанням весни громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. І на жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави і навіть відходів. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей. А через чиюсь необачність невеликий вогник може перероти у неконтрольовану пожежу, в якій гине все живе: від рідкісних рослин та комах, до птахів і звірів. І це вже не говорячи про їдкий дим, яким ми змушені будемо дихати зі шкодою для здоров’я.

14:52 22.03.2023

Дорожні карти щодо протезування від Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю

Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю надає дорожні карти щодо протезування військовослужбовців (у тому числі звільнених з військової служби), дітей до 18 років, осіб, постраждалих від війни та цивільних осіб.

17:44 21.03.2023

Безпека праці в ході весняно-польових робіт в умовах воєнного стану

Впровадження та здійснення комплексу заходів щодо профілактики виробничого травматизму, забезпечення здорових та нешкідливих умов праці, здійснення усіх можливих дій щодо збереження здоров'я працівників та уникнення випадків виробничого травматизму - це завджи актуальні питання у сфері сільськогосподарської діяльності, особливо під час дії воєнного стану в Україні.  До того ж, аналіз виробничого травматизму показує, що сільське господарство та галузі переробки сільськогосподарської продукції залишаються найбільш травмонебезпечними.

17:18 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь