A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

В Україні змінився механізм набуття прав власності на земельні ділянки

Закон України № 3065-IX «Щодо вдосконалення правового регулювання вчинення нотаріальних та реєстраційних дій при набутті прав на земельні ділянки» містить ряд положень, які змінюють земельні відносини та права власників паїв, орендарів та реальних і потенційних покупців землі. Ключових змін три.

09:41 21.06.2023

Комерційна пропозиція: торговий еквайринг разом з АТ «Ощадбанк»

Відповідно до Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 01.01.2022 всі ФОП II-IV групи єдиного внеску з моделлю бізнесу – B2C (бізнес – кінцевий покупець) повинні використовувати у своїй роботі РРО/пРРО.

13:23 16.06.2023

Уряд запровадив механізм "гроші ходять за дитиною" при оплаті послуг з  оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки за рахунок бюджетних коштів

9 травня Кабінет Міністрів прийняв постанову, якою запровадив механізм "гроші ходять за дитиною" при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

16:09 06.06.2023

Правила прийому до Навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області

На виконання пункту 13 Порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації основних працівників пожежно рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 13.03.2023 № 183, Понорницька селищна рада доводить до відома громадян Правила прийому до Навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2023 рік.

11:48 30.05.2023

7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів II Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 з 15 по 21 травня 2023 року у світі відбудеться 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів персональним вело- та електротранспортом.

11:15 14.05.2023

Як відновити знищені або втрачені документи на право власності?

Для отримання компенсації від держави за зруйноване майно, українцям необхідно надати документ, який підтверджує право власності. Однак через руйнування будинків багато українців втратили документи, включаючи вище згаданий.

09:56 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь