A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

Анонімне опитування "Доступ до послуг та допомоги постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі"

Національною соціальною сервісною службою України в рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства" проводиться опитування "Доступ до послуг та допомоги постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі".

16:23 20.11.2023

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії

У Правовому дайджесті реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії (липень - вересень 2023 року), підготовленому ГО "Зелена альтернатива України" за фінансової підтримки Європейського Союзу, представлена інформації про зміни та реформи у законовавстві щодо: 

09:45 15.11.2023

В Україні працює застосунок для захисту жінок та дітей від домашнього насильства

Мобільна платформа для захисту жінок і дітей від домашнього насильства має назву «WhiteRibbonUA». Створена вона Українським представництвом Міжнародного громадського руху проти насильства «Біла стрічка» у партнерстві з фондом Тетяни Рамус та за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

11:05 03.11.2023

У ніч проти 29 жовтня Україна перейде на зимовий час

Двічі на рік Україна і багато інших країн переводять стрілки годинника на одну годину вперед або назад. Так, в останню неділю березня - на годину вперед, а в останню неділю жовтня - на годину назад.

14:08 27.10.2023

Увага! Важлива інформація! На Чернігівщині змінилися сервіси передачі показників лічильників газу

Відтепер споживачі Чернігівщини мають передавати показання лічильників газу через сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Оскільки 24 жовтня АТ «Чернігівгаз» перейшло під державне управління Групи Нафтогаз.

11:33 27.10.2023

У Міністерстві соціальної політики підготували дашборд з інформацією про виробників протезів та інших допоміжних засобів реабілітації

Відтепер, обираючи протезне підприємство, можна онлайн перевірити його завантаженість. Ця інформація дозволить зрозуміти, чи доведеться чекати у черзі на протезування.

14:47 11.10.2023

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки

Новгород-Сіверський районний відділ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки і внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».

11:04 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь