A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

Збережемо первоцвіти!

Щорічно у весняно-літній період на території України проводиться посилення заходів державного нагляду (контролю) щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, які занесені до Червоної книги України, відповідно до вимог законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про рослинний світ», «Про Червону книгу України».

09:57 13.03.2024

Нагадуємо! За несанкціоноване поширення інформації з тем безпеки та ЗСУ - кримінальна відповідальність

У час дії воєнного стану особливо важливо дотримуватись чинного законодавства України і не публікувати даних, які можуть прямо чи опосередковано зашкодити безпеці держави та її громадян.

10:53 06.03.2024

Актуально! Впроваджується державна ініціатива з професійної адаптації Захисників та Захисниць України і членів їхніх сімей

Управління соціального захисту населення Новгород-Сіверської районної державної адміністрації (доводить до відома) впроваджує державну ініціативу з професійної адаптації для ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуг перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

16:24 29.02.2024

Інформаційне повідомлення щодо весняної посівної кампанії

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» повідомляє, що грантовий проєкт «Підтримка малих фермерів в Україні» (Assistance to the Small Farmers of Ukraine), ініційований The Howard G. Buffett Foundation, розпочинає черговий етап реалізації – весняна посівна кампанія 2024.

15:18 23.02.2024

Якщо ви хочете стати патронатним вихователем, звертайтесь до служби у справах дітей

Тисячі дітей в Україні щороку потребують тимчасового та подальшого сімейного влаштування. Найчастіше - це родини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проте, якщо їм вчасно допомогти, підтримати батьків, то є шанс зберегти сім’ю для дитини.

10:13 22.02.2024

Проводиться анкетування з метою оптимізації взаємодії всіх надавачів послуг з психологічної допомоги

З метою оптимізації взаємодії всіх надавачів послуг у процесі розбудови ментального здоров'я серед Захисників і Захисниць України, членів їхніх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на Чернігівщині, запрошуємо вас долучитись до партнерства з Чернігівською ОВА. 

12:18 16.02.2024

Посилена відповідальність за порушення у сфері пожежної безпеки

Нагадуємо, що з 4 березня 2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки» від 3 лютого 2021 року № 1187-IX, який передбачає підвищення штрафів:

08:57 16.02.2024

Міністерство економіки України проводить опитування серед бізнесу щодо зменшення регуляторного навантаження

У рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.

15:13 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь