Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

На Чернігівщині заборонено продаж та використання піротехнічних засобів протягом дії воєнного стану

У Чернігівській області запроваджено заборону на продаж та використання піротехнічних засобів протягом дії воєнного стану. Таке рішення ухвалила Рада оборони області на своєму черговому засіданні (протокол від 22 грудня 2022 року № 17).

15:15 27.12.2022

Правила безпечної поведінки на льоду

З настанням холодів температура повітря знижується, річки та озера покриваються тонкою кригою, і на людину чекає ще одна небезпека – загроза провалитись під лід.

10:24 15.12.2022

Насильство не має виправдання!!! Став свідком - не мовчи!!!

ВООЗ  називає насильство частиною існування людської спільноти і надважливою проблемою охорони здоров’я у всьому світі: це явище має негативні психологічні й фізичні явища, стає причиною передчасних смертей. 

10:11 08.12.2022

Розпочалась реєстрація для отримання спеціальної техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) реалізують програму з надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів). Завдяки підтримці урядів Канади, Японії та Minderoo Foundation українські фермери отримають близько 31 000 зернових рукавів, місткістю 200 тон кожен, що забезпечить зберігання 30% від загальнонаціональної потреби.

18:20 01.12.2022

З 1 грудня на Чернігівщині розпочинається заборона на вилов раків

Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 1 грудня 2022 року по 30 червня 2023 року (включно) в області триватиме заборона на вилов річкових раків на період їх спарювання, виношування ікри та першої линьки.

14:25 30.11.2022

Актуальна інформація для ВПО на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб під час війни

Зважаючи на важливість поширення соціально корисної інформації щодо охорони здоров’я та доступу до медичних послуг під час воєнного стану, а також наявний суспільний запит на таку інформацію, Міністерство охорони здоров’я України, у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», виготовило серію відеороликів з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:

12:26 25.11.2022

До уваги роботодавців! Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформує про зміни у діючому законодавстві

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту соціальних, трудових та інших прав фізичних осіб, у тому числі під час воєнного стану, та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю» від 18.10.2022 № 2682-IX, який набрав чинності з 06.11.2022, суб’єкти господарювання з 01 січня 2023 року не реєструються та не звітують перед територіальним відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю щодо працевлаштування осіб з інвалідністю за підсумками 2022 року (форма звітності № 10-ПОІ).

16:08 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь