A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

У системі ДАР стартує подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн. Проєкт реалізується за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

11:55 30.09.2022

Поради Мінрегіону як підготувати будинок чи квартиру до опалювального сезону в умовах воєнного стану

Опалювальний період 2022-2023 років буде найскладнішим в історії України і його упевнене проходження напряму залежить від послідовних та скоординованих дій центральної і місцевої влади та громадян.

12:30 26.09.2022

Гроші на власну справу: ветерани та їхні сім’ї можуть отримати фінансову підтримку бізнесу

Український ветеранський фонд запустив проєкт з мікрофінансування ветеранського бізнесу. Відтепер ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

10:44 26.09.2022

В Україні запустили «Єдиний портал вакансій»

За ініціативи Міністерства економіки та Державної служби занятості в Україні запрацював «Єдиний портал вакансій», що має полегшити пошук роботи. Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

15:36 20.09.2022

Розпочинається другий Чернігівський обласний відкритий конкурс патріотичних аматорських відеороликів "МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!" серед учнів та студентів Сіверського краю

Минулого року з нагоди святкування Дня Збройних Сил України керівництво Чернігівського обласного ТЦКтаСП вирішило провести на Чернігівщині Перший конкурс патріотичних аматорських відеороликів «Молодь! Армія! Країна!».

11:21 19.09.2022

Запрошуємо взяти учать в онлайн-зустрічі «Соціальний захист внутрішньо переміщених та постраждалих осіб. Відповіді на актуальні питання»

17 вересня 2022 року (субота) о 11:00 за участі консультантів з юридичних та соціальних питань відбудеться онлайн-зустріч щодо соціального захисту внутрішньо переміщених та постраждалих від війни осіб.

11:13 15.09.2022

Державні гранти на створення власного бізнесу, теплиць і садів

Департамент агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації створив добірку корисної інформації щодо механізмів надання державних грантів на створення власного бізнесу, теплиць і садів та порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті, для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.  

15:02 09.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь