A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

Інсульт: ризики виникнення, ознаки, профілактика та лікування

29 жовтня Україна та весь світ відзначали Всесвітній день боротьби з інсультом. На жаль, інсульти стали не просто часто зустрічатися у повсякденні, щороку понад 100 тисяч українців, третина з яких - молодше 65 років, стають жертвами інсульту. 

16:12 02.11.2022

У ніч проти 30 жовтня Україна перейде на зимовий час

Перехід на зимовий час у 2022 році відбудеться у неділю 30 жовтня о 4 ранку. Стрілки годинника переводять на одну годину назад, таким чином наступна доба у вихідний день автоматично збільшиться на годину.

14:25 28.10.2022

В Україні сформують нову ветеранську політику (відео)

Після того, як у 2014 році росія розпочала збройну агресію проти України, держава зіткнулась з новим викликом - не лише підготувати бійців для захисту батьківщини, а й інтегрувати їх потім назад у суспільство. Повномасштабна війна, що розпочалась 24 лютого цього року, поглиблює це завдання в десятки, якщо не сотні разів. 

14:02 28.10.2022

Роз'яснення з питань прав громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги та споживачів на придбання дров через інтернет-магазин «ДроваЄ»

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини  здійснює парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина та захист прав кожного на території України і в межах її юрисдикції на постійній основі.

15:35 26.10.2022

Додаток єППО: що це таке і як ним користуватися

Одеська конструкторська група Технарі розробила додаток для покращення роботи сил ППО. Тепер кожний громадянин України може долучитись до протиракетної та протиповітряної оборони нашого неба та допомогти збивати ворожі дрони і ракети.

12:40 24.10.2022

Безкоштовна гаряча лінія Благодійного фонду "Право на захист"

БФ "Право на захист" - українська комерційна організація, яка була заснована у 2013 році, і займається захистом прав ВПО, шукачів притулку, біженців, осіб без документів, громадянства та населення, що постраждало від військової агресії.

15:58 21.10.2022

Пам'ятка: що робити, якщо зникли електрика, вода чи газ?

Терористи продовжують бити ракетами по об’єктах критичної інфраструктури України. Після масових ударів залишилися без світла, води та газу сотні тисяч українців у кількох областях. Наразі тривають роботи по відновленню електро-, газо- та водопостачання.  

15:00 21.10.2022

Форма заявки для участі в програмі «Підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції»

16 серпня 2022 року Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

16:35 20.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь