Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

На території Новгород-Сіверського району заборонено відвідувати лісові масиви

На час дії воєнного стану заборонено відвідування населенням лісів і в’їздів до лісових масивів Новгород-Сіверського району (окрім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої техніки, за винятком Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, Міністерства внутрішніх справ України, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, постійних лісокористувачів.

17:24 16.04.2022

Правила для «швидкої»: до кого бригада приїде швидше, а кому доведеться зачекати

З 1 січня 2021 року в Україні діють нові норми прибуття на виклики бригад екстреної медичної допомоги. Тепер на термінові виклики «швидкі» приїжджатимуть за 10 хвилин, а деяких пацієнтів, котрі не потребують екстреної допомоги, скеровуватимуть до сімейних лікарів.

16:09 15.04.2022

Залишки сухої рослинності палити не можна!

Щорічно з приходом весни на Чернігівщині фіксуються непоодинокі випадки самовільного спалювання громадянами залишків сухої рослинності. На відкритих територіях, господарських угіддях, полях, вздовж доріг можна побачити вогневі задимлення, спричинені необережним поводженням з вогнем чи звичайною людською халатністю. В той час, як спалювання сухої трави, листя та інших рослинних залишків категорично заборонено.

10:33 15.04.2022

Як заплатити за газ у квітні?

Через активні бойові дії на території Чернігівщини, які призвели до значних інфраструктурних руйнувань та унеможливили безпечне доставлення друкованих рахунків за газ, ТОВ "Чернігівгаз Збут" прийняли рішення цього місяця не друкувати паперові рахунки.

10:37 14.04.2022

Жителів Новгород-Сіверського району просять не наближатися до державного кордону

З 5 квітня Новгород-Сіверщина знаходиться під захистом українських військових. Проте, як повідомили у районній військовій адміністрації, найнебезпечнішим місцем на сьогоднішній день є лінія державного кордону та ділянка місцевості, що прилягає безпосереднього до нього.

09:26 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь