Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Платформа допомоги врятованим: тут, щоб допомогти

Дата: 02.05.2024 16:38
Кількість переглядів: 28

Фото без описуНаслідки війни не залишили осторонь жодної української родини. Вимушене переміщення та біль втрати, страх і тривожність за своїх близьких – ці та інші відчуття щоденно переживає кожен із нас.

Платформа допомоги врятованим – це онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від війни. Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

Для кого створена платформа?

  • Якщо ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку, платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів  підтримки.
  • Якщо ви, ваші близькі/родичі постраждали від насильства, платформа збільшить вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації вашої близької людини.
  • Якщо ви фахівець по роботі з постраждалими від війни, платформа допоможе знайти корисні матеріали для використання у роботі з постраждалими та контакти ключових надавачів підтримки для подальшої співпраці на допомогу громадянам України.

Скористатися платформою можна за посиланням: https://www.help-platform.in.ua.

Інформаційна кампанія щодо роботи Платфоми допомоги врятованим розроблена Віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь