A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Вебінар «Особливості законодавства під час розповсюдження продукції та надання послуг»

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар «Особливості законодавства під час розповсюдження продукції та надання послуг».

11:05 29.03.2023

Інститут військово-морських сил Національного Унівеситету «Одеська морська академія» запрошує молодь опанувати морські професії

У 2014 році, внаслідок окупації та анексії російською федерацією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя єдиний в Україні військово-морський вищий навчальний заклад – Академію військово-морських Сил імені П. С. Нахімова було передислоковано до міста Одеси та переформовано в Інститут військово-морських сил.

17:02 16.02.2023

На території Чернігівської області формується стрілецький батальйон

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою адекватного реагування на загрози національній безпеці держави Головнокомандувачем Збройних сил України прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області.

12:13 10.02.2023

До уваги громадян! Відтепер у Понорницькій громаді можна отримати послуги державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

З метою покращення якості надання адміністративних послуг у Понорницькій селищній раді почав роботу державний реєстратор речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

10:33 08.02.2023

Вебінар «Огляд актуальних питань від Державної податкової служби України. Інформаційна підтримка бізнесу»

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар «Огляд актуальних питань від Державної податкової служби України. Інформаційна підтримка бізнесу»

12:20 07.02.2023

До уваги пасічників та сільгоспвиробників громади! Відбудеться нарада з питань профілактики отруєння бджіл

8 лютого 2023 року об 11:00 Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області та Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації буде проведено нараду з питань ефективного виконання вимог наказу Мінекономіки № 338 від 19 лютого 2021 року «Про деякі питання у сфері бджільництва».

10:19 06.02.2023

Увага! 31 січня відбудеться прийом громадян фахівцем Пенсійного фонду України

31 січня 2023 року з 10:00 до 13:00 в приміщенні Понорницької селищної ради прийом громадян проводитиме фахівець відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Жук Олена Миколаївна.

10:48 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь