A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Увага! 27 червня відбудеться прийом громадян фахівцем Пенсійного фонду України

27 червня 2023 року з 10:00 до 13:00 у приміщенні Понорницької селищної ради прийом громадян проводитиме фахівець відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Жук Олена Миколаївна.

16:32 23.06.2023

Нагадуємо про заборону відвідування лісів!

На території Чернігівської області на час воєнного стану діє заборона відвідування лісів. Відповідне розпорядження видав начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус від 20 квітня 2022 року № 147.

16:51 22.06.2023

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Реутинський професійний аграрний ліцей» запрошує на навчання

Реутинський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання за професіями: кухар, кондитер; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотрпнспортних засобів (категорія "С"); слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії "А1", "А2", "В1"), водій автотрпнспортних засобів (категорія "С"); тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії "А1", "А2"), водій автотрпнспортних засобів (категорія "С").

16:41 21.06.2023

19 червня о 13:00 в Понорницькому будинку культури відбудеться циркове шоу «Незламні» від Київського державного цирку «МРІЯ»

«Незламні» - це історія про силу добра, натхнення, щиру дружбу і цікаві подорожі дивовижними країнами, де юні глядачі будуть розкривати таланти мешканців Далеких Країн. Ви побачите магію і фокуси, шоу мильних бульбашок, дивовижного прибульця Слінка, гнучкий еквілібр, спритний жонгляж, дресированого динозавра, світлодіодне шоу, авжеж, кмітливого і веселого клоуна Тарасіка та ще багато цікавого.

22:08 15.06.2023

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує жителів Понорниці на зустріч з юристами

Запрошуємо жителів селища Понорниця Понорницької територіальної громади на зустріч з юристами Благодійного фонду «Право на захист», яка відбудеться 1 червня об 11:30 у приміщенні Понорницької селищної ради (вул. Довженка, 18).

14:57 31.05.2023

Вебінар «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю, нерухомість»

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю, нерухомість"

14:52 29.05.2023

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує жителів Авдіївки на зустріч з юристами

Запрошуємо жителів села Авдіївка Понорницької територіальної громади на зустріч з юристами Благодійного фонду «Право на захист», яка відбудеться 26 травня об 11:30 у приміщенні Авдіївського старостату (вул. Сіверська, 25).

15:04 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь