A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області запрошує взяти участь у вебінарі

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар «Держпродспоживслужба інформує: аспекти регулювання цін та останні зміни в антитютюновому законодавстві».

17:09 23.01.2023

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області запрошує взяти участь у вебінарі

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар «Огляд останніх законодавчих змін для роботодавців та працівників в умовах воєнного стану»

12:51 17.01.2023

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області запрошує взяти участь у вебінарі

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" організовує вебінар для підприємців Чернігівської області на тему: "Інформаційна підтримка представників МСП та ОМС".

16:16 10.01.2023

З 3 січня оголошується приписка до призовної дільниці юнаків 2006 року народження

На підставі статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», розпорядження начальника Новгород-Сіверської районної військової адміністрації від 26.10.2022 № В-88 та розпорядження голови Новгород-Сіверської міської ради від 02.11.2022 № 277 з 3 січня по 31 березня 2023 року оголошується приписка до призовної дільниці Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян чоловічої статі 2006 року народження.

10:15 20.12.2022

Як відбуватиметься реалізація дров Понорницьким лісництвом у цьому та в наступному році

За повідомленням Понорницького лісництва реалізація дров паливних хвойних та листяних порід дерев у цьому році відбуватиметься до 20.12.2022 та в наступному році після новорічних свят.

10:34 16.12.2022

ІІ Всеукраїнський онлайн-практикум «Знищене або пошкоджене нерухоме майно суб'єктів господарювання в умовах воєнного стану та тимчасової окупації територій"

З метою комплексної експертної підтримки державного та приватного секторів економіки в умовах воєнного стану Національна академія правових наук України спільно з Науково-дослідницьким інститутом приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака НАПрН України та іншими партнерами проводить ІІ Всеукраїнський онлайн-практикум "Знищене або пошкоджене нерухоме майно суб'єктів господарювання в умовах воєнного стану та тимчасової окупації територій" (фіксація шкоди, юридичні процедури, зразки документів, вплив на фінансову та податкову звітність).

11:25 15.12.2022

ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує взяти участь в онлайн-семінарі

15 грудня об 11:00 відбудеться онлайн-семінар за участі представників ГУ ДПС України у Чернігівській області для керівників, представників бізнесу та всіх зацікавлених.

15:10 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь