A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Попередження про ускладнення погодних умов: мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер

За даними Чернігівського обласного центру з гідрометеорології 19 листопада по м. Чернігову та області очікуються значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення вітру до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

14:33 18.11.2022

До уваги громадян! Повідомляємо про необхідність дотримання рекомендацій щодо економного споживання електроенергії

Відповідно до завдання Міністерства розвитку громад та територiй України та листа Департаменту енергоефективності, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації щодо зниження навантаження на електричнi мережi в територiальних громадах Чернiгiвської областi повідомляємо мешканцiв приватних домогосподарств та багатоквартирних будинкiв Понорницької ТГ про необхiднiсть економного споживання електричної енергiї, дотримуючись певних рекомендацiй, а саме:

16:46 08.11.2022

ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує взяти участь у вебінарі

Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує підприємців Чернігівської області на вебінар "єРобота: подання заявки на грант з урахуванням останніх законодавчих змін, нюанси та приклади".

14:50 08.11.2022

ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує взяти участь у вебінарі

3 листопада об 11:00 відбудеться онлайн-семінар за участі представників ГУ ДПС України у Чернігівській області для  керівників, представників бізнесу та всіх зацікавлених.

17:24 01.11.2022

Увага! У Чернігівській області з листопада діятиме заборона на вилов риби у зимувальних ямах

З першого листопада у водоймах Чернігівщини заборонено осінньо-зимовий лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Така риболовля не дозволятиметься до початку весняно-літньої нерестової заборони, в деяких місцях - до закінчення зимового періоду.

16:55 26.10.2022

26 жовтня відбудеться засідання виконавчого комітету селищної ради

26 жовтня 2022 року об 11:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Понорницької селищної ради в адмінприміщенні за адресою: вул. Довженка, 18, смт Понорниця, згідно з розпорядженням селищного голови № 65-од від 12.10.2022 "Про скликання засідання виконавчого комітету".

11:35 25.10.2022

Увага! Повідомлення НЕК "Укренерго" щодо відключення електроенергії

Через різке зростання рівня споживання електроенергії Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

12:04 21.10.2022

До уваги громадян! Понорницька громада не входить до переліку громад, для яких виділені безоплатні дрова

Останнім часом до Понорницької селищної ради надходять звернення від жителів громади щодо отримання сім’ями військовослужбовців та членів територіальної оборони ЗСУ безплатних дров для опалення.

17:39 19.10.2022

Запрошуємо взяти участь у вебінарі з питань надання бюджетної дотації фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції

З метою збільшення бажаючих скористатися державною допомогою, що спрямовується на підтримку агровиробників, Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації 19 жовтня 2022 року об 11:00 буде проведено вебінар з питань надання бюджетної дотації фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції, згідно вимог Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 918 від 16 серпня 2022 року.

09:32 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь