Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Увага! Повідомлення НЕК "Укренерго" щодо відключення електроенергії

Через різке зростання рівня споживання електроенергії Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

12:04 21.10.2022

До уваги громадян! Понорницька громада не входить до переліку громад, для яких виділені безоплатні дрова

Останнім часом до Понорницької селищної ради надходять звернення від жителів громади щодо отримання сім’ями військовослужбовців та членів територіальної оборони ЗСУ безплатних дров для опалення.

17:39 19.10.2022

Запрошуємо взяти участь у вебінарі з питань надання бюджетної дотації фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції

З метою збільшення бажаючих скористатися державною допомогою, що спрямовується на підтримку агровиробників, Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації 19 жовтня 2022 року об 11:00 буде проведено вебінар з питань надання бюджетної дотації фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції, згідно вимог Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 918 від 16 серпня 2022 року.

09:32 18.10.2022

ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" запрошує взяти участь у вебінарі

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

12:05 04.10.2022

До відома жителів Понорницької громади! Працює пункт щеплення від COVID-19

З метою забезпечення здатності проводити вакцинальну кампанію від COVID-19 в приміщенні КНП «Понорницький центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою: смт Понорниця, вулиця Свириденка, 10, працює пункт щеплення.

12:47 30.09.2022

До уваги громадян! 29 вересня у приміщенні селищної ради відбудеться зустріч з юристами БФ «Право на захист»

Запрошуємо жителів Понорницької громади на зустріч з юристами Благодійного фонду «Право на захист», яка відбудеться 29 вересня 2022 року об 11:30 у приміщенні Понорницької селищної ради.

15:45 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь