A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення

Повідомлення про обмеження руху транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення на території Понорницької громади

За повідомленням Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області з метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів вводиться тимчасове обмеження руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів загальною масою понад 24 тони та/або осьовим навантаженням понад 7 т з 01.03.2024 по 15.04.2024 на автомобільній дорозі загального користування державного значення, що пролягає на території Понорницької територіальної громади:

16:09 27.02.2024

До уваги населення! 27 лютого відбудеться прийом громадян фахівцем Пенсійного фонду України

27 лютого 2024 року з 10:00 до 13:00 у приміщенні Понорницької селищної ради проводитиме прийом громадян фахівець відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Жук Олена Миколаївна.

11:43 22.02.2024

Відбудеться онлайн-семінар для платників податків Коропської та Понорницької громад

Головне управління ДПС у Чернігівській області запрошує представників бізнесу, інститутів громадянського суспільства, територіальних громад взяти участь у онлайн-семінарі з актуальних питань податкового законодавства. 

12:39 16.02.2024

До уваги громадян! З 1 березня послуга вивезення побутового сміття буде платною: на засіданні виконкому встановили тарифи

Чистота, порядок та благоустрій – візитна картка кожного населеного пункту і чи не найголовніші атрибути затишного й комфортного проживання його мешканців. Понорницька селищна рада завжди дбала про ці показники та докладала максимум зусиль для підтримки чистоти навколишнього середовища в громаді, одним із основних забрудників якого, за статистикою, є побутові відходи.

14:36 15.02.2024

Комунікації, що продають: серія лекцій для ветеранів-підприємців

Маєте власну справу, але про неї мало хто знає? Мрієте розширити аудиторію клієнтів та масштабувати бізнес? Запрошуємо вас відвідати серію лекцій та воркшопів з маркетингових комунікацій, де ви дізнаєтеся про:

09:08 29.01.2024

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області проводить вебінар

Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» запрошує підприємців Чернігівщини на вебінар «Актуальні питання з податкового законодавства. Інформаційна підтримка МСП».

14:58 23.01.2024

Збираємо потребу в насінні овочів до посівної 2024 року!

У межах проєкту "Згуртовані громади", який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі - ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.

11:08 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь