A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Пенсійного фонду України

Фахівці Пенсійного фонду України відповідають на поширені запитання

- Чи може колишній військовослужбовець, не пенсіонер, який є учасником бойових дій, отримати разову грошову допомогу до Дня незалежності України, якщо він не звернувся за її виплатою до 24 серпня?

16:25 25.08.2023

Види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Законом України від 23.09.1999 № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» передбачено такі види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання:

14:15 25.08.2023

Удосконалено механізм надання соціальних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14.07.2023 № 775 "Деякі питання реалізації прав потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на отримання соціальних послуг". Що передбачає новий документ і про які зміни йдеться?

12:04 10.08.2023

Жінки самі обиратимуть, коли їм виходити в декрет

Президент України підписав закон, який дозволяє вагітним жінкам, які працюють, йти у відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами пізніше, ніж за 70 (90) днів до пологів. За бажанням жінки та у разі відсутності медичних протипоказань, частина відпустки тривалістю 70 календарних днів, передбачена до пологів, може бути перенесена та використана жінкою частково або повністю після пологів, починаючи з дня пологів.

11:34 08.08.2023

Хто в селі має право на отримання пільги в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу?

Право на пільгу в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мають пенсіонери, які працювали за певними спеціальностями та проживають у сільській місцевості.

09:19 25.07.2023

Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перерахували. Мешканці Чернігівщини отримають компенсацію в повному обсязі

На початку липня ц.р Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області здійснило автоматичний перерахунок та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

16:32 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь