Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Понорницької громади

Звітуємо про надходження та використання коштів благодійної скриньки на підтримку ЗСУ

Понорницька громада продовжує підтримувати наших сильних і незламних військовослужбовців та направляти благодійні внески на потреби Збройних сил України. У цьому пості звітуємо про надходження та використання коштів на початку 2024 року.

14:48 13.03.2024

40 сесія селищної ради пройшла оперативно і злагоджено

12 березня 2024 року відбулось пленарне засідання 40 сесії Понорницької селищної ради восьмого скликання. У ньому взяли участь 14 депутатів, заступники селищного голови, керівники відділів і виконавчих органів ради. Головував на засіданні селищний голова Віктор Іващенко.

16:32 12.03.2024

Обговорили актуальні питання організації трудових відносин в умовах воєнного стану

Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців. Багато змін торкнулись і трудового законодавства та, як наслідок, організації трудової діяльності на підприємствах і в установах. За таких обставин застосування нових норм на практиці й досі викликає низку запитань і потребує роз'яснень. Тому, сьогодні, 12 березня, в Понорницькій селищній раді говорили про актуальні питання організації трудових відносин в нинішніх умовах воєнного стану.

14:58 12.03.2024

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), що реалізує інноваційну програму для молоді UPSHIFT, профінансує відкриття молодіжного простору «ПАЗЛ» в Понорниці

Команда Понорницької молоді визначила проблему, на початку лютого представила її на буткемпі у м. Чернігів та отримала фінансування на відкриття молодіжного простору в КЗ «Понорницький селищний будинок культури». 

11:56 12.03.2024

Підтримка ВПО: відбулась зустріч з представниками Благодійної організації «Благодійний фонд» Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

У рамках проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» сьогодні у Понорницькій селищній раді відбулась координаційна зустріч з представниками Благодійної організації «Благодійний фонд» Стабілізейшен Суппорт Сервісез», що реалізує цей проєкт за підтримки Агенства ООН у справах біженців.

16:52 11.03.2024

Знову сумна звістка надійшла в нашу громаду... Зупинилось серце Захисника України Савицького Олександра Володимировича

Учора, 9 березня, у районі населеного пункту Дробишеве Краматорського району Донецької області зупинилося серце нашого Захисника з с. Шаболтасівка Савицького Олександра Володимировича.

13:10 10.03.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: змагання продовжили хлопці

«Пліч-о-пліч» – гасло, що об’єднало учнів України у спортивних змаганнях. Не винятком стала і Понорницька громада, де днями стартував ІІ територіальний етап. Першими свої сили у волейбольному турніру випробували дівчата, а сьогодні спортивні вміння продемонстрували хлопці.

16:50 07.03.2024

У Понорницькій громаді стартував другий етап змагань у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Наша територіальна громада долучилась до Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який створений за ініціативою Президента Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України.

15:30 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь