Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Понорницької громади

У Понорницькій селищній раді відбувся виїзний прийом громадян спеціалістом Пенсійного фонду

Сьогодні, 26 березня 2024 року, заступник начальника відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Жук Олена Миколаївна провела виїзний прийом з метою вирішення питань жителів громади зі сфери пенсійного забезпечення. Усі відвідувачі отримали змістовні роз’яснення та вичерпні відповіді згідно з переліком послуг, що надаються ПФУ.

22:18 26.03.2024

Відзнака «Почесний ветеран України» – видатному жителю громади Юрію Позднякову

У понеділок, 18 березня, в урочистій обстановці голова Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович вручив відзнаку «Почесний ветеран» активному діячу Понорниці, який раніше очолював первинну ветеранську організацію селища, Юрію Івановичу Позднякову. Захід пройшов на базі територіального центру соціального обслуговування в Коропі.

14:33 21.03.2024

У громаді знову гірка втрата: на війні загинув Захисник з Авдіївки Коротченко Віталій Вікторович

З сумом повідомляємо, що Понорницька громада втратила ще одного справжнього патріота та оборонця країни 23-річного уродженця с. Авдіївка Коротченка Віталія Вікторовича.

12:53 21.03.2024

У просторі «Незламні» відбувся тренінг з медіаграмотності

Вчорашня пʼятниця, 15 березня, у просторі «Незламні», що в Понорницькому будинку культури, пройшла продуктивно. Жінки з Понорницької громади, серед яких були й представниці селищної ради, під керівництвом професійної тренерки з Чернігова Анастасії Улюшевої вчились розпізнавати медійні фейки і не тільки.

10:15 16.03.2024

У Понорниці привітали працівників житлово-комунального господарства з професійним святом

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення селищний голова Віктор Іващенко привітав з професійним святом працівників однієї з найважливіших галузей нашої громади – комунальної.

13:23 15.03.2024

У Понорницькій селищній раді пройшов консультативно-методичний день апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації

З метою надання методичної і практичної допомоги сьогодні, 14 березня, у Понорницькій селищній раді був проведений консультативно-методичний день представниками апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації з питань організації роботи виконкому, стану реалізації делегованих повноважень, роботи зі зверненнями громадян, ведення військового обліку та здійснення заходів цивільного захисту.

16:30 14.03.2024

Разом ми – сила! Розпочалась робота з упорядкування кладовищ громади

Відповідно до ініціативи селищного голови Віктора Іващенка, яку він днями озвучив на засіданні сесії селищної ради, та у зв’язку з настанням сприятливих погодних умов, наближенням Великодніх і поминальних днів розпочалось прибирання кладовищ у громаді.

15:09 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь