A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Чернігівщини та України

У МОН назвали умову для офлайн-навчання у школах з 1 вересня

Можливість навчатись у школах офлайн із 1 вересня залежатиме від ситуації з безпекою в країні. Крім того, зможуть відкритися ті школи, де є укриття – МОН зараз проводить аудит, скільки таких навчальних закладів в Україні.

15:08 26.05.2022

Євросоюз та МОМ розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної поліики України запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

11:55 25.05.2022

Новий конкурс грантів МОМ для мікропідприємств та самозайнятих осіб

Міжнародна організація з міграції (МОМ) – Aгентство ООН з питань міграції в межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW), оголошує конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб.  

11:09 24.05.2022

Чернігівський РТЦК та СП надає роз'яснення щодо заходів мобілізації

Указом Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022, у зв’язку з військовою агресією російської федерації, в Україні введено воєнний стан. Одночасно Указом Президента України від 24.02.2022 року №65/2022, в Україні оголошена і загальна мобілізація, які тривають і на даний час.

11:42 23.05.2022

Новий механізм розподілу акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів між бюджетами місцевого самоврядування

Рішенням Уряду затверджено новий механізм розподілу акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів між бюджетами місцевого самоврядування (постанова Кабінету Міністрів України від 03.05.2022 № 515 «Деякі питання зарахування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах»).

12:27 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь