A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Державної служби зайнятості

Від служби зайнятості за ваучерами навчаються електромонтери

Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, безкоштовно отримати ваучер на навчання. Він дає право здобути новий фах або підвищити існуючу кваліфікацію, обравши одну із 70 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

14:30 03.04.2023

У трактористи після 45-ти

Щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці, сьогодні замало лише мати якусь професію, а здобуту давно - й поготів. Адже знання, уміння та навички людини застарівають протягом життя, а от сучасні, кваліфіковані фахівці завжди затребувані на ринку праці. Щоб бути «в ціні» у роботодавців, служба зайнятості радить отримати ваучер на навчання і здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, навіть не звільняючись з роботи та не реєструючись в службі зайнятості, бо ця послуга якраз не для офіційно зареєстрованих безробітних.

16:39 22.03.2023

Мікрогранти: статистика ухвалених рішень

«Власна справа» – одна з найпопулярніших програм урядового проекту «єРобота». Стати її учасником і отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають підприємницького досвіду.

16:13 22.03.2023

Від служби зайнятості за ваучерами навчаються кухарі

Вчитись не пізно і після 45 років, - стверджують у службі зайнятості і запевняють, що наразі для цього створені всі умови. Зокрема, громадянам цієї вікової категорії служба зайнятості пропонує отримати ваучер на навчання і здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

17:13 20.03.2023

Надання послуг роботодавцям в умовах воєнного стану

Задля створення нових і збереження існуючих робочих місць та забезпечення ефективної зайнятості населення в умовах воєнного стану, Чернігівська обласна служба зайнятості ініціює проведення низки інформаційних заходів для роботодавців.

16:23 20.03.2023

Розмір допомоги по безробіттю в 2023 році

Максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати розмір мінімальної заробітної плати - на сьогодні 6700 грн. Це передбачено змінами до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», яким, зокрема, регламентовано виплати по безробіттю на період воєнного стану.

15:21 24.02.2023

Учи українську з онлайн платформою "Є-Мова"!

Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому «Є-мова» (https://emova.language-ua.online/)

16:30 08.08.2022

Звіт про вакансії за новою формою

З 7 липня 2022 року роботодавці подаватимуть до служби зайнятості звіт №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» за новою формою та порядком.

09:30 13.07.2022

Новий проєкт для започаткування власної справи для жінок

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємницею! Як мінімум 31 жінка чи бізнес-команди, очолювані жінками, які будуть відібрані журі, отримають підтримку, еквівалентну сумі від 20 000 грн до 150 000 грн разом з наставницькою підтримкою протягом шести місяців.

16:11 14.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь