A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Державної служби зайнятості

«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!»: реєструйтеся, щоб отримати роботу!

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної організації з міграції 30 серпня на платформі ZOOM проведе масштабний ярмарок з працевлаштування з провідними роботодавцями для всіх бажаючих українців. Участь у заході повністю безкоштовна для всіх охочих.

16:54 25.08.2023

Ринок праці мовою цифр

Протягом січня-липня поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 13,2 тис. безробітних громадян, кожного 2-го з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості. 

12:01 11.08.2023

Гроші ходять за людиною…

Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її безкоштовно. Так, діють програми з профнавчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

09:25 09.08.2023

Актуальні пропозиції роботи від служби зайнятості

Шукаєте роботу? У базі даних обласної служби зайнятості – понад тисячу пропозицій, серед яких обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних на сьогодні вакансій увійшли такі: 

14:55 04.08.2023

“Армія відновлення” на Чернігівщині

В рамках урядової ініціативи «Армія відновлення» до виконання суспільно корисних робіт долучились понад 4 тисячі безробітних мешканців регіону. Проєкт успішно реалізується в 51 територіальній громаді області. За кількістю учасників Чернігівщина займає одну з лідируючих позицій серед інших областей України. 

12:13 04.08.2023

єРобота: грантова програма для ветеранів та членів їхніх сімей

До 1 млн грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя за програмою «Грант для ветеранів» урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.

12:46 31.07.2023

Працевлаштовано 2,5 тис. безробітних

Вже півтора року Україна живе в умовах повномасштабної військової агресії та воєнного стану. Війна кардинально змінила ринок праці. І якщо торік, відбулося стрімке скорочення кількості вакансій, то цього року спостерігається суттєве зменшення чисельності безробітних на обліку служби зайнятості.

10:45 14.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь