A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Державної служби зайнятості

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Таке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.

15:11 07.07.2023

«єРобота»: підсумки восьми хвиль 2023 року

За результатами восьми хвиль подання заяв на мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» кошти від держави отримають 76 жителів Чернігівщини на загальну суму 17,8 млн грн. Це переважно жителі обласного центру. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 168 нових робочих місць.

16:15 16.06.2023

Працевлаштовано понад 2 тисячі безробітних

У січні-травні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 11,5 тис. безробітних громадян, кожного 3-го з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості. Зокрема, 2,1 тис. осіб знайшли роботу, ще 2,4 тис. - залучено до суспільно корисних, громадських та інших робіт тимчасового характеру. Крім того, близько сотні безробітних скеровано на професійне навчання, 183 особи для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці скористалися ваучером на навчання.

12:28 16.06.2023

Яких працівників потребують аграрії Чернігівщини?

Попри воєнний стан весняно-польові роботи на Чернігівщині розпочалися вчасно. Підприємства сільськогосподарської галузі працюють, тримаючи економічний фронт, та потребують кадрів. На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується 543 вакансії, з них 89 – у сільському господарстві. Найбільш затребувані:

10:21 22.05.2023

єРобота: нові бізнес-можливості для українських захисників

До 1 млн грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя в рамках нової грантової програми урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.

14:24 28.04.2023

Ринок праці мовою статистики

У січні-березні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 9,7 тис. безробітних громадян. З них кожного 5-го залучено до активних програм сприяння зайнятості. Зокрема, 1,1 тис. осіб знайшли роботу, близько 700 – залучено до громадських та суспільно корисних робіт. На професійне навчання скеровано 91 безробітного. Крім того, 55 громадян області для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці скористалися ваучером на навчання.

11:35 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь