Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Новини Понорницької громади

Відзначення Дня єднання у Понорницькій громаді

16 лютого 2022 року в Україні вперше відзначають День єднання. Це свято запроваджено указом Президента України Володимира Зеленського з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропогандиського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

11:59 16.02.2022

Фахівці Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації відвідали Понорницьку селищну раду

Сьогодні фахівці Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації, в особі заступника директора Підгайного Петра Михайловича та викладача Центру Негоди Олександри Іванівни, провели навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  «Регламентація роботи та ведення діловодства в селищній раді та її виконкомі. Участь депутатів у діяльності ради» в Понорницькій селищній раді.

15:35 04.02.2022

Банк одягу КУ "Центр надання соціальних послуг" поповнися новим завозом одягу та засобами гігієни

Нещодавно Банк одягу комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Понорницької селищної ради поповнися новим завозом одягу, який був у вжитку та засобами гігієни. Дана подія відбулася завдяки Програмі підтримки діяльності відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Понорницькій ОТГ на 2022 рік.

17:20 31.01.2022

У громаді відбулись заходи з нагоди Дня Соборності України

21 січня 2022 року, в переддень великого державного свята - Дня Соборності України, відбулося покладання живих квітів до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні та воїнам, загиблим в зоні проведення АТО» в селищі Понорниця.

16:03 21.01.2022

Перейменування вулиць

24 грудня 2021 року на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням п’ятнадцятої сесії восьмого скликання № 15-2710-VIII, затверджено перейменування назв вулиць Чапаєва в смт Понорниця та с. Авдіївка.

15:51 04.01.2022

У селищі Понорниця проведено робочі зустрічі та підписано Меморандум про співпрацю з Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги

21 грудня 2021 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Колос разом із завідувачем сектору Коропське бюро правової допомоги відділу безоплатної правової допомоги Дариною Мальцевою з робочим візитом відвідали селище Понорниця.

14:11 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь