Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Разом ми – сила! Розпочалась робота з упорядкування кладовищ громади

Дата: 14.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 92

Відповідно до ініціативи селищного голови Віктора Іващенка, яку він днями озвучив на засіданні сесії селищної ради, та у зв’язку з настанням сприятливих погодних умов, наближенням Великодніх і поминальних днів розпочалось прибирання кладовищ у громаді.

За підтримки старости Авдіївського старостинського округу Валентини Ментій, котра організувала роботу та посприяла залученню працівників підприємств, установ, організацій та небайдужих жителів села, сьогодні приводили до ладу територію кладовища в Авдіївці. Допомагали учасникам заходу з благоустрою працівники КП «Понорниця», також була задіяна техніка підприємства.

Щоб зібрати та вивезти сміття сьогодні було докладено багато зусиль. Трудівники здійснили великий обсяг робіт. Кожен прибирав місця поховання своїх рідних, спільно упорядкували могили, за якими вже ніхто не доглядає, та прилеглу територію. Різниця між тим, як виглядало кладовища до прибирання і зараз, досить разюча.

Завтра, 15 березня, робота на Авдіївському кладовищі подовжиться. Тож усі охочі, хто ще не долучився до прибирання, зможе зробити всій внесок у благоустрій села.

Закликаємо всіх жителів громади приєднатись до корисної справи та прибрати місця спочинку своїх родичів та інші занедбані могили! Чим більше людей об’єднається заради спільної мети, тим швидше й продуктивніше пройде робота.

Зміни починаються з кожного з нас. Не треба чекати, що це зробить хтось інший. Нині маємо бути особливо активними й докладати максимум зусиль до будь-якого покращення!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь