Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Співпраця селищної ради та центру зайнятості – шлях до вирішення актуальних питань у сфері подолання безробіття населення громади

Дата: 16.01.2024 16:56
Кількість переглядів: 59

Сьогодні, 16 січня, селищний голова Віктор Іващенко та директорка Новгород-Сіверської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Олена Логвиненко зустрілись, щоб підписати Угоду про спільну діяльність між Понорницькою селищною радою та Чернігівським обласним центром зайнятості. Метою цього документа є об’єднання зусиль задля сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території громади.


Фото без опису


У рамках співпраці сьогодні відбувся й перший спільний захід – зустріч з роботодавцями Авдіївського старостинського округу. Керівниця Новгород-Сіверської філії обласного центру зайнятості розповіла роботодавцям, що зареєстровані на території округу, та їхнім представникам про норми чинного законодавства у сфері зайнятості населення під час воєнного стану, ознайомила їх з послугами, котрі надаються службою зайнятості, надала роз'яснення з питань щодо створення нових робочих місць, професійного навчання громадян та сприяння підприємницькій ініціативі.


Фото без опису


У минулому році співпраця з філією обласного центру зайнятості дала плідні результати. Відповідно до рішення виконавчого комітету протягом травня-грудня 2023 року до суспільно корисних робіт були залучені зареєстровані безробітні, внутрішньо переміщені особи та інші незайняті особи. 

Загалом «Армія відновлення» Понорницької громади налічувала 131 особу, які виконували роботи згідно з переліком, затвердженим рішенням виконкому. Громадян було залучено до надання допомоги малозахищеним верствам населення; заготівлі дров для опалювального сезону; упорядкування, відновлення та благоустрою кладовищ, прибережних смуг, природних джерел та водоймищ; ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо. Оплата праці здійснювалась за рахунок коштів центру зайнятості у розмірі не меншому за мінімальну заробітну плату станом на вказаний вище період.

Ми розуміємо як важливо людям зараз мати роботу, тому продовжуємо тісно співпрацювати з центром зайнятості та інформувати жителів громади про можливості програм служби зайнятості.

Також, користуючись нагодою, хочемо висловити щирі слова подяки працівникам Новгород-Сіверської філії Чернігівського обласного центру зайнятості за підтримку, ефективну співпрацю та надійне партнерство, які є вкрай важливими для мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь