A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

1 січня – Всесвітній день миру

Дата: 01.01.2024 09:00
Кількість переглядів: 41

Фото без описуВсесвітній день миру або День всесвітніх молитов про мир - міжнародне свято, під час якого віруючі звертаються з молитвами до Бога послати мир на Землю і припинити всі кровопролитні війни. Відзначається щороку, 1 січня, в перший день кожного нового року.

Тема миру дуже актуальна для України сьогодні. Адже про який мир можна казати, якщо в центрі Європи з 2014 року йде справжнісінька війна? Російський агресор атакує Україну з 2014 року. З лютого 2022 року російська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу прямо на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні убитих дітей, зруйновані школи та лікарні, цілі міста. 

Для деяких з нас мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи. Там, де підвалини суспільства міцні і немає рашистів, бесцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися.

Проте для дуже багатьох людей у сучасному світі цей дар - не більше ніж казкова мрія. Вони живуть в кайданах атмосфери нестабільності та страху. Для них здебільшого і існує цей день.

Переконані, що молитви віруючих про мир обов’язково справдяться, а зброя, надана нашими друзями та партнерами, допоможе здолати мокшанську нечисть і відкинути її до рускіх болот. Віримо, що світло переможе темряву, ЗСУ – армію окупантів, і наша Україна нарешті набуде мир.

Миру всім нам, і нехай кожен день буде присвячений тільки йому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь