Працівників сільського господарства привітали з прийдешнім професійним святом

Дата: 17.11.2023 15:46
Кількість переглядів: 115

Сільське господарство було і залишається визначальним для розвитку Понорницької громади, запорукою її процвітання. Ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері – становлять міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.

Так повелося, що українське село більше працює, аніж святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає світле свято сільських хліборобів та працівників-аграріїв - День працівників сільського господарства.

Сьогодні, напередодні цього дня, до Понорницької селищної ради запросили представників господарств, які, незважаючи на всі виклики сьогодення, працюють та досягають високих результатів. Невеликий урочистий захід відбувся у кабінеті селищного голови.

Зі словами вітань та особливої шани до присутніх звернувся Віктор Іващенко. Він подякував гостям за невтомну працю, любов до рідного краю та до своєї землі, допомогу Збройним силам України під час воєнного стану. Акцентував увагу на значущості праці фермерів та аграріїв у надзвичайно складних умовах в часи війни, оскільки від їхньої стабільної роботи залежить благополуччя громади, наповнення селищного бюджету.

Також Віктор Іванович відзначив нагородами кращих працівників у сфері агропромислового виробництва. Грамоти Понорницької селищної ради отримали:

  • Гончарова Юлія Володимирівна, касир фермерського господарства «Білі Роси»;
  • Пасічник Анна Юріївна, юрист фермерського господарства «Білі Роси»;
  • Тібеж Олег Петрович, тракторист товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря 2023»;
  • Кузьменко Лариса Володимирівна, підсобний робітник фермерського господарства «Бородюк;
  • Мала Ніна Василівна, підсобний робітник фермерського господарства «Бородюк»;
  • Кривопуск Наталія Володимирівна, підсобний робітника фермерського господарства «Бородюк».

Працівників, які не змогли відвідати захід через виконання професійних обов’язків, Віктор Іванович привітав та нагородив на робочих місцях після завершення урочистостей.

Висловити привітання нашим трудівникам з прийдешнім святом завітала й керівниця апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Наталія Разумейко, яка від імені райдержадміністрації побажала їм миру, сімейного затишку і благополуччя, здійснення всіх планів і задумів. Окрім цього, Наталія Володимирівна вручила відзнаки.

Вітальний лист Міністерства аграрної політики та продовольства України отримав колектив фермерського господарства «Білі Роси».

Грамотами Новгород-Сіверської районної державної адміністрації нагороджені Ященко Олексій Ілліч, голова фермерського господарства «Північна Марка» та Ковпинець Федір Федорович, голова фермерських господарств «Ковпинець Ф. Ф.», «Щедрі Поля».

Подяка Новгород-Сіверської районної державної адміністрації оголошена Писаренку Віктору Григоровичу, водію фермерського господарства «Наша Мрія».

Грамотою Новгород-Сіверської районної ради нагороджена Іващенко Валентина Федорівна, комірник фермерського господарства «Наша Мрія».

Подяка Новгород-Сіверської районної ради оголошена Дудко Людмилі Василівні, підсобному робітнику фізичної особи-підприємця «Бородюк А. В.».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь