A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Оголошення про проведення громадського обговорення на тему: "Проєкт Стратегії розвитку Понорницької селищної територіальної громади на період до 2027 року"

Дата: 06.11.2023 08:51
Кількість переглядів: 184

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови про проведення громадського обговорення на тему: "Проєкт Стратегії розвитку Понорницької селищної територіальної громади на період до 2027 року" (далі - Стратегія) проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Понорницької селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з думкою громадськості щодо проєкту Стратегії, ми розраховуємо на зауваження, коментарі та пропозицій, які дозволять доповнити або розширити конкретні заходи виконання Стратегії.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі.

Основна інформація розміщена на офіційному вебсайті громади у рубриці «Стратегія розвитку». У друкованому та електронному варіанті документ можна отримати в секторі економічного розитку Понорницької селищної ради (селище Понорниця, вул. Довженка, 18, каб. 5).

Просимо вас на електронну адресу, ponrada@ukr.net, надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно з Додатком 1. Також зауваження та пропозиції приймаються у секторі економічного розитку Понорницької селищної ради (селище Понорниця, вул. Довженка, 18, каб. 5) до 06 грудня 2023 року.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд Понорницької селищної ради для затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь