Відзначили 80 річницю з Дня визволення Понорниці від німецько-нацистських загарбників у роки Другої світової війни

Дата: 21.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 183

Сьогодні, 21 вересня, – визначний день в історії нашого селища – 80 річниця вигнання німецько-нацистських загарбників з Понорниці у роки Другої світової війни.

Біля меморіального комплексу зібрались представники селищної ради, установ і організацій громади, щоб згадати подвиг і відвагу наших предків, вшанувати хвилиною мовчання пам’ять загиблих, покласти квіти до підніжжя пам’ятників воїнам тієї війни.

Найкровопролитніша війна ХХ століття жорстоко пройшлась по всій території України, принісши руйнування та горе українським родинам. Тоді, у далекому 1943, ціною багатьох людських життів наша країна, у тому числі і селище Понорниця, була звільнена від нацистів. На жаль, історія повторилася...

Сьогодні Українська держава протистоїть вже російським окупантам. Слова «ніколи знову», які більше 70 років говорили у світі після Другої світової війни, виявилися незрозумілими для наших північних сусідів. Країна-агресор розпочала проти нас криваву та підступну війну, яка з самого початку була приречена на поразку. Адже сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших воїнів і твердо віримо у Перемогу.

Не забуваємо про ціну свободи. Пам’ятаємо про подвиг пращурів та шануємо мужність героїв, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь