Ми пам’ятаємо... Сьогодні перша річниця загибелі нашого Героя Івана Ларченка

Дата: 13.09.2023 15:17
Кількість переглядів: 263

Фото без описуРік тому, захищаючи Україну від російських терористичних військ, загинув наш земляк, мужній воїн Ларченко Іван Борисович.

Сьогодні керівництво селищної ради, Покошицького старостинського округу та Деснянської гімназії зібрались на кладовищі, де спочиває Іван Ларченко, аби хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили вшанувати пам’ять Героя.

Ларченко Іван Борисович народився 21 травня 1977 року в селі Мезин. Виховували його дідусь та бабуся. Закінчивши Мезинську школу, Іван вступив до Шосткинського технікуму на спеціальність "електромеханіка", але обставини склались таким чином, що згодом йому довелося піти на роботу.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш Захисник пішов добровольцем на блокпост, який організували односельчани. Неодноразово звертався до військкомату, щоб його призвали на службу, але отримував відмову, оскільки мав проблеми зі здоров’ям. Однак, це його не зупинило, і у червні 2022 року був призваний до Збройних сил України.

13 вересня 2022 року надійшла звістка про те, що старший стрілець мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону Ларченко Іван Борисович вважається безвісти зниклим. Попередньо встановлено, що під час наступальних дій, бойового зіткнення з силами противника та артилерійського обстрілу у районі населеного пункту Бруськинське Херсонської області з Іваном Ларченком втрачено зв’язок. Увесь цей час, не шкодуючи сил, його син Андрій розшукував батька.

31 березня 2023 року тіло військовослужбовця було ідентифіковано. Поховали його 8 квітня 2023 року на рідній землі.

У цей скорботний день усі, хто знав і пам'ятає Івана Борисовича, згадують його добрим словом і тихою молитвою. Понорницька громада глибоко сумує разом з вами і висловлює щирі співчуття близьким та рідним полеглого Захисника.

Вічна слава воїну, який честю та правдою захищав терени своєї Батьківщини! Нехай його подвиг ніколи не буде забутий!

Герої живі, поки ми їх пам'ятаємо!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь