9 вересня - День фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2023 09:51
Кількість переглядів: 242

Фото без описуФізична активність є нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства – дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності.

Наша країна завжди славилася видатними спортсменами, а залучати до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань державної політики. Реалізації цієї мети сприяє День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94. Цього року ця дата 9 вересня.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, тому що спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю, й це особливо важливо у сьогоднішній час, коли ми захищаємо рідну землю від російської агресії.

У цей день зичу нашим спортсменам високих здобутків та нових перемог. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту у громаді. Щиро бажаю усім міцного здоров’я, великої наполегливості й наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь