Ще одна непоправима втрата для громади – війна забрала життя нашого земляка Віктора Гончарова

Дата: 25.07.2023 20:44
Кількість переглядів: 219

Фото без описуІз фронту надійшла страшна звістка: виконуючи священний обов’язок перед Батьківщиною, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, 24 липня неподалік від населеного пункту Берестове Харківської області загинув командир протитанкового взводу 1 механізованого батальйону військової частини А 4784 старший лейтенант Гончаров Віктор Григорович.

Життя Героя трагічно обірвалося внаслідок артилерійського обстрілу противника. Йому було 55 років. Хоробрий, відважний, справжній патріот України - таким він назавжди залишиться у пам'яті рідних, бойових побратимів, друзів і знайомих.

До початку повномасштабної війни Віктор Григорович працював футбольним тренером у Понорниці. Мав п’ятеро дітей, троє з яких шкільного та дошкільного віку.

Після 24 лютого 2022 року він проявив активну громадську позицію та зробив вагомий внесок у захист і життєдіяльність громади, сформувавши й очоливши місцеву територіальну оборону. Під його чітким керівництвом була повністю організована робота блокпостів та підготовлені окопи й бліндажі. Потім наш земляк командував взводом у навчальному батальйоні на Київщині, а згодом опинився за 7 кілометрів від передової, де й обірвалось його життя.

Рука загарбницької війни забрала сина, чоловіка, батька, друга, односельчанина, воїна. Висловлюємо глибокі співчуття родині, друзям, побратимам загиблого Героя, розділяємо ваше горе та сумуємо разом з вами. Наша громада завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав життя, захищаючи Україну.

Незабаром тіло воїна повернеться на рідну землю. Деталі про зустріч та прощання будуть опубліковані додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь