Напередодні Дня працівника природно-заповідної справи працівники Мезинського національного природного парку завітали до Понорницької селищної ради

Дата: 06.07.2023 16:35
Кількість переглядів: 108

Фото без опису7 липня в Україні відзначають День працівника природно-заповідної справи.

В рамках співпраці  Мезинського національного природного парку до Понорницької селищної ради завітали: директор Мезинського археологічного науково-дослідного музею імені В.Є.Куриленка – Наталія Сіра, заступник начальника відділу еколого-освітньої роботи та рекреації – Алла Наливайко, та фахівець другої категорії Мезинського археологічного науково-дослідного музею імені В.Є.Куриленка – Людмила Науменко. В ході зустрічі вони презентували природно-рекреаційний потенціал території Мезинського НПП. З начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Понорницької селищної ради Світланою Зикун обговорили  еколого-освітню співпрацю на майбутнє.

Селищний голова Віктор Іващенко та керуюча справами виконавчого комітету Галина Супрун привітали працівників Мезинського НПП зі святом.

За вагомий внесок у забезпечення розвитку сфери охорони навколишнього середовища, екологічне виховання дітей і молоді громади з метою формування у них навичок гармонійної взаємодії з природою  та з нагоди Дня працівника природно-заповідної справи  трудовому колективу Мезинського НПП оголошена Подяка Понорницької селищної ради.

У рамках заходу фахівці Мезинського НПП провели дегустацію фіто чаїв «Аптека в склянці» для працівників ради. Також були обговорені питання подальшої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь