З нагоди Дня захисту дітей пройшов захід для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з інвалідністю

Дата: 01.06.2023 19:00
Кількість переглядів: 86

День захисту дітей ще раз нагадує нам про те, що веселе і щасливе дитинство має бути у кожної дитини. Тому, 50 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, сьогодні вирушили у Деснянське та Мезин на екскурсію до Мезинського національного природного парку.

Діти відвідали музеї та помилувались краєвидами. Після цього на них чекали урочистий захід та захоплива розважальна програма на вуличному майданчику біля Деснянського будинку культури: різноманітні рухливі ігри, змагання та конкурси. Кожна дитина від селищної ради отримала у подарунок необхідні речі, які були підібрані відповідно до їхнього віку та потреб.

Для всіх присутніх було несподіваною та приємною подією вручення нагороди Пилипенко Ніні Василівні, начальнику служби у справах дітей селищної ради. Наталія Разумейко, керуюча апаратом Новгород-Сіверської районної державної адміністрації, привітала Ніну Василівну та вручила їй Подяку служби у справах дітей Чернігівської ОДА за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у реалізацію державної політики стосовно захисту законних прав і інтересів дітей та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Від щирого серця вітаємо Ніну Василівну з отриманою нагородою та бажаємо невичерпної енергії, реалізації усіх подальших ініціатив та ніколи не зупинятись на досягнутому!

Інші дітки, котрі не змогли приєднатися до свята, отримали привітання та подарунки вдома від працівників служби у справах дітей та фахівця із соціальної роботу Центру надання соціальних послуг.

Дякуємо селищному голові Віктору Іващенку, за підтримки якого був організований цей захід, співробітникам Мезинського НПП за влаштовану гарну, пізнавальну та безкоштовну екскурсію, а також працівникам Понорницького СБК та його філії - Деснянського будинку культури, за проведене незабутнє свято для дітлахів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь