A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Київський університет імені Бориса Грінченка запрошує на навчання за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування"

Дата: 22.05.2023 11:15
Кількість переглядів: 91

Фото без описуКиївський університет імені Бориса Грінченка оголошує набір із підготовки магістрів з публічного управління та адміністрування за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" за освітно-професійною програмою "Державне управління".

Підготовка магістрів зазначеної спеціальності проводиться з метою забезпечення потреб органів державної влади та органів місцевого самоврядування у кваліфікованих кадрах - управлінцях. Проведення за останні роки реформи децентралізації супроводжується посиленям вимог до державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування щодо володіння сучасними знаннями та підходами в регулюванні економічною і соціальною сферами у громадах.

Освітня програма за цією спеціальністю передбачає поєднання глибокої теореточної підготовки з набуттям практичних навичок та вмінь у галузі публічного управління і адміністрування, використання розвиненої дистанційної форми навчання. Строк навчання за заочною (дистанційною) формою навчання - 1 рік 4 місяці. Підготовка здійснюється на базі попередньо здобутої повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра).

Навчання за заначеною освітньо-кваліфікаційною програмою може здійснюватись за кошти місцевого (регіонального) бюджету м. Києва або за кошти фізичних (юридичних) осіб.

До навчання запрошуються представники управлінського апарату та інші зацікавлені особи. Реєстрація на вступні випробування вже розпочалася і триватиме до 30 травня. Тож не зволікайте і заповнюйте реєстраційну форму вже сьогодні: http://surl.li/heukc

Інформація для вступника: http://surl.li/heukq

Фото без опису

Контакти університету:

  • Адреса приймальної комісії: м. Київ, вул. Левка Лук'яненка, 13б, кім. 116, (044) 485-21-74, е-mail: abiturient@kubg.edu.ua.
  • Додаткова інформація на сайті факультету економіки та управління: https://feu.kubg.edu.ua.
  • Контактна особа: гарант освітньо-професійної програми 281.00.01 "Державне управління" - доктор наук з державного управління Марухленко Оксана В'ячеславівна, к. тел.: +380 67 995 2522, е-mail: o.marukhlenko@kubg.edu.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь