A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Привітали ветеранів з прийдешнім святом Перемоги

Дата: 08.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 120

Цього року у переддень Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в День пам’яті та примирення секретар селищної ради Микола Трухан, заступник селищного голови Анатолій Кашич, старости старостинських округів Валентина Мишко та Валентина Ментій спільно з керівницею апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Наталією Разумейко продовжили добру традицію вітати ветеранів.

Уже промайнуло більше ніж півстоліття після Другої світової... З кожним роком серед нас все менше залишається ветеранів, про що не можна думати без суму. Зараз на території Понорницької громади їх проживає лише двоє. Це Хоменко Іван Пилипович із Авдіївки та Левенець Василь Степанович із Деснянського.

Сьогодні представники селищної ради та районної державної адміністрації відвідали Івана Пилиповича та Василя Степановича, висловили їм теплі слова вдячності за мужність, завдяки якій Україна змогла вистояти у війні, побажали миру і міцного здоров’я. Кожному з ветеранів вручили квіти, подарункові набори, а також подяки Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Дякуємо дорогим ветеранам за те, що виборювали мир та спокій на нашій рідній землі. Бажаємо їм довгих років життя та цінуймо все те, що вони нам подарували – сильний дух і віру в перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь