A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

До Понорницької селищної ради завітали фахівці Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 21.04.2023 15:04
Кількість переглядів: 451

Наразі значна кількість громадян потребує правової інформації, консультацій щодо реалізації своїх прав та свобод, роз’яснень чинного законодавства. Особливо необхідна допомога у доступі до правосуддя жителям сільської місцевості.

Тому, сьогодні, 21 квітня 2023 року, з метою підвищення рівня правової обізнаності громадян директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Колос спільно із завідувачем сектору «Коропське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Менського МЦ з надання БВПД Дариною Мальцевою провели низку правопросвітницьких заходів та надавали безоплатні консультації населенню Понорницької громади.

У межах візиту в приміщенні селищної ради відбувся прийом громадян. Юристи поінформували всіх охочих з правових питань у сфері земельного, житлового та сімейного законодавства і відповіли на запитання, які цікавили відвідувачів. До того ж фахівці провели вуличну акцію з інформування населення Понорниці щодо послуг, які можна отримати звернувшись до Коропського бюро правової допомоги та розповсюдили інформаційні буклети системи БПД з контактною інформацією.

Заразом відбулась зустріч з колективом селищної ради, на якій представники Менського місцевого центру з надання БПД розповіли про функціонування системи безоплатної правової допомоги, основні завдання та цілі місцевого центру та бюро правової допомоги, детально окреслили поняття первинної та вторинної правової допомоги, а також надали методичні рекомендації працівникам апарату селищної ради.

Окремо на робочій нараді поспілкувались з селищний головою Віктором Іващенком. У ході діалогу обговорили питання налагодження ефективної та продуктивної співпраці, подальшого розвитку та удосконалення системи надання правової допомоги населенню громади і забезпечення прав громадян на її отримання у рамках Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Понорницької селищної ради на 2023 рік.

Дякуємо Дарині Мальцевій та Василю Колосу за плідну зустріч та чекаємо на наступний візит.

Нагадуємо, що правову допомогу можна отримати звернувшись до Коропського бюро правової допомоги з 09:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю за адресою: вул. Успенська, 2, смт Короп, тел.: (04656) 2-12-62; або до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8:00 до 17:00 за адресою: вул. Титаренка С., 6-А, м. Мена, тел.: (04644) 3-30-01.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь