A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Відбулась зустріч роботодавців громади з представниками центру зайнятості за круглим столом

Дата: 06.04.2023 15:54
Кількість переглядів: 147

Сьогодні, 6 квітня, у Понорницькій селищній раді пройшло засідання круглого столу на тему: «Надання послуг роботодавцям в умовах воєнного стану», в якому взяли участь підприємці громади та працівники селищної ради, а провели його фахівці у сфері зайнятості населення: Олена Логвиненко, в. о. директора Новгород-Сіверської районної філії ЧОЦЗ та Олена Полєвик, консультант роботодавця Коропського сектору Новгород-Сіверської районної філії ЧОЦЗ.

Захід розпочала та розповіла про перспективи розвитку громади, взаємовідносини роботодавців та органу місцевого самоврядування Галина Супрун, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради. Також вона повідомила, що на засіданні виконавчого комітету 22 березня прийнято рішення № 368 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Понорницької селищної територіальної громади». Це рішення погоджене головою РВА та військовим командуванням.

Далі слово було передане Олені Логвиненко, яка зазначила, що за останні роки служба зайнятості змінила не тільки підходи в наданні послуг зареєстрованим безробітним та шукачам роботи, а й, безпосередньо, її клієнту № 1 – роботодавцю.

У 2022 році, після повномасштабного вторгнення в Україну, службі знову довелось в найкоротші терміни організувати свою роботу по-новому, підлаштовуватись під умови воєнного стану. Зараз її пріоритетний напрямок діяльності – це налагодження співпраці, надання якісних послуг та задоволення індивідуальних кадрових потреб осіб, які створюють робочі місця.

У ході дискусії були висвітлені теми щодо користування електронним кабінетом роботодавця, пошуку претендентів на вакансію, способів стимулювання працевлаштування громадян, компенсації витрат на оплату праці, сприяння зайнятості ВПО, організації суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану та багато інших корисних питань.

Учасники заходу отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, та обмінялись досвідом. На завершення спікери побажали присутнім тихого мирного дня та успіхів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь