A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Положення про комісію Понорницької селищної ради з питань нагородження

Дата: 03.01.2023 18:05
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЗатверджено розпорядженням
Понорницького селищного голови
від 28.12.2022 № 91-од

 

І. Загальні положення

1.1. Комісія Понорницької селищної ради з питань нагородження (далі – Комісія) є дорадчим органом, який утворюється розпорядженням селищного голови для попереднього розгляду питань, пов’язаних з нагородженням громадян, працівників селищної ради, трудових колективів і окремих працівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та господарювання Почесною грамотою, Грамотою та оголошенням Подяки Понорницької селищної ради і поданням до органів вищого рівня клопотання щодо нагородження державними нагородами, відзнаками центральних органів виконавчої влади та відзнаками обласного і районного рівнів.

1.2. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією і законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Регламентом роботи Понорницької селищної ради восьмого скликання, іншими нормативно-правовими актами та матеріалами, а також цим Положенням та Положенням про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Понорницької селищної ради, затвердженим рішенням Понорницької селищної ради від 22 грудня 2022 року № 3146.

ІІ. Основні завдання Комісії

2.1. Метою діяльності комісії є оцінка наданих матеріалів, прийняття рішення щодо нагородження Почесною грамотою, Грамотою та оголошення Подяки селищної ради і подання до органів вищого рівня клопотання щодо нагородження державними нагородами, відзнаками центральних органів виконавчої влади та відзнаками обласного і районного рівнів.

2.2. Основні завдання:

комісія за дорученням селищного голови розглядає подання з доданими до нього матеріалами з питань нагородження Почесною грамотою, Грамотою та оголошення Подяки селищної ради на відповідність Положенню про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Понорницької селищної ради;

ініціює та висуває кандидатури працівників селищної ради та керівників виконавчих органів селищної ради для представлення до нагородження;

приймає рішення щодо внесення відповідних пропозицій селищному голові;

збирає та готує документи до органів вищого рівня для порушення клопотання про нагородження державними нагородами, відзнаками центральних органів виконавчої влади та відзнаками обласного і районного рівнів;

розглядає звернення та скарги з питань нагородження Почесною грамотою, Грамотою та оголошення Подяки селищної ради.

2.3. Комісія у межах своїх повноважень має право запитувати та одержувати від підприємств, установ і організацій усіх форм власності, посадових осіб інформацію, матеріали та документи, необхідні для роботи, а також залучати у встановленому порядку представників відповідних органів для підготовки і розгляду питань, що належать до їх компетенції.

2.4. Комісія розглядає інші питання, пов’язані зі здійсненням повноважень селищної ради щодо нагороджень.

ІІІ. Організація роботи Комісії

3.1. Комісія утворюється у складі голови, заступника голови, секретаря та членів Комісії.

3.2. Комісія здійснює свою діяльність на громадських засадах.

3.3. Основною формою роботи Комісії є засідання, які проводяться за потребою.

3.4. На засідання Комісії можуть запрошуватися представники громадських організацій, трудових колективів, а також представники засобів масової інформації.

3.5. Засідання веде голова Комісії, а у разі його відсутності – заступник голови Комісії. В окремих випадках головуючим на засіданні може бути обраний будь-який член Комісії за підтримки більшості голосів.

3.6. Секретар Комісії здійснює організаційне та документальне забезпечення діяльності Комісії.

3.7. Матеріально-технічне забезпечення діяльності Комісії здійснюється відділом бухгалтерського обліку та звітності селищної ради.

3.8. Засідання Комісії є правомочним, якщо на ньому присутні більш як половина її членів.

3.9. Головуючий оголошує перелік осіб, кандидатури яких винесені на розгляд Комісії.

3.10. За бажанням члени Комісії вносять головуючому на засіданні Комісії свої пропозиції:

щодо осіб, кандидатури яких винесені на розгляд Комісії;

щодо осіб, кандидатури яких, не винесені на розгляд комісії, але на погляд членів комісії, можуть буди нагородженими.

3.11. Рішення Комісії приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні членів і оформлюється протоколом. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

3.12. Матеріали про нагородження Почесною грамотою, Грамотою та оголошення Подяки селищної ради повинні відповідати та подаватися у строки згідно з Положенням про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Понорницької селищної ради.

3.13. У разі відхилення клопотання про нагородження матеріали повертаються органу, який вносив подання із супроводжувальним листом за підписом голови Комісії або його заступника.

3.14. Рішення Комісії носить рекомендаційний характер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь