A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Підписано Меморандум про співробітництво з Товариством Червоного Хреста України

Дата: 17.03.2023 15:25
Кількість переглядів: 268

В умовах воєнного стану співробітництво з благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й необхідною допомогою та підтримкою, зокрема для громадян, що знаходяться у тяжких життєвих ситуаціях, та внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила покинути свої домівки.

Відокремлений підрозділ Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в смт Короп в особі голови організації Таїсії Михайлівни Онопки неодноразово підтримував вразливі верстви населення нашої громади та допомагав в облаштуванні укриттів при закладах освіти.

Протягом 2022 року ЧХУ надавав гуманітарну допомогу, що складалась із продуктових наборів, предметів побуту, засобів гігієни та інших потрібних речей для окремих категорій жителів громади: внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю першої групи та осіб похилого віку, які опинились у складних життєвих обставинах. Для укриттів були передані гігієнічні дитячі набори, продуктові набори, печиво, ліжка, ковдри, покривала.

Тож у 2023 році на робочій зустрічі селищний голова Віктор Іващенко та голова підрозділу ЧХУ Таїсія Онопка оформили співпрацю офіційно, підписавши меморандум між відокремленим підрозділом Товариства Червоного Хреста України в смт Короп та Понорницькою селищною радою.

Цей документ передбачає проведення та реалізацію спільних заходів, проєктів та програм у сфері гуманітарної діяльності та підтримки населення у період військової агресії російської федерації проти України, а також в умовах інших надзвичайних ситуацій.

Окрім того, уже другий рік поспіль у селищній раді діє Програма підтримки діяльності відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Днями Таїсія Михайлівна спільно з Віктором Івановичем також відвідали жительку села Іваньків Бровко Надію Василівну, яка має інвалідність першої групи. Вони привезли жінці новий інвалідний візок та багато інших корисних речей: матрац, постільну білизну, ковдру, засоби гігієни, продукти харчування тощо.

При нагоді завітали і до нещодавно відкритого ФАПу в Іванькові, щоб допомогти в його облаштуванні. Для ФАПу передали умивальник, постільну білизну, рушники та ковдри.

Висловлюємо щирі слова подяки Таїсії Михайлівні Онопці та Червоному Хресту України за постійну підтримку, ефективну співпрацю та надійне партнерство, які є вкрай важливими для мешканців нашої громади в цей нелегкий час. Ваша допомога є значним кроком на шляху подолання негативних наслідків воєнних дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь