Звітуємо про використання коштів із благодійної скриньки на підтримку ЗСУ

Дата: 03.03.2023 09:51
Кількість переглядів: 169

Ви всі добре знаєте Дениса Селянського. Це хлопець, який є засновником благодійної організації «Мамут Хелп». Він неодноразово допомагав нашим захисникам, організовував різні ініціативи, благодійні акції, концерти, футбольні матчі для того, щоб зібрати кошти на життєво важливі речі військовим ЗСУ.

Фото без опису

Наймасштабнішими були збори на автомобілі для воїнів-земляків із 58 та 54 бригад: Олександру Паніматченку, який зараз знаходяться на передовій, та Віктору Гончарову. Збори завершились успішно, автомобілі вже придбані, але їхній стан після купівлі потребував технічного обслуговування та доукомплектування необхідним оснащенням. А це, звісно, - додаткові затрати.

Фото без опису

Також надійшло прохання про допомогу від Ігоря Деркача, захисника з нашої громади.

Тому, без вагань було вирішено допомогти нашим захисникам, виділивши потрібну суму з благодійної скриньки, в якій на той час знаходилось 53 100 грн, для придбання запчастин і оплати послуг автосервісу.

Обслуговування автомобіля Volkswagen Transporter 1995 року випуску обійшлось у 4000 грн, і окремо придбано захист на мотор за 2 931 грн. Послуги сервісу для автомобіля Volkswagen Transporter 1997 року вийшли на суму 30 840 грн. До того ж на обидва авто встановлено екрани вартістю по 1 446,50 грн (разом 2 893 грн). Також 4 800 грн (відмічено жовтим кольором на рахунку № 2) було витрачено на 2 шини для Ігоря Деркача. Загальна сума витрат становить 45 464 грн, відповідно у скриньці тепер залишилось 7 636 грн.

Один з автомобілів уже переданий. Інший ще чекає своєї черги.

Фото без опису

Зі списком робіт, що були виконані щодо вказаних автомобілів, а також з переліком обладнання, деталей та матеріалів, які були використані в ході робіт, можна ознайомитись у прикріплених файлах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь