Сьогодні – День народження голови нашої громади Віктора Іващенка!

Дата: 11.02.2023 07:56
Кількість переглядів: 161

Фото без описуШановний Вікторе Івановичу!

День народження – це ще один привід подякувати Вам за ті позитивні зміни, які відбулися в нашій громаді за час Вашої роботи на посаді селищного голови.

На Вашу долю випало в нелегкий час керувати громадою. На Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя громади, нових мешканців - переселенців, військових, які служать на благо рідної країни, та багато інших.

Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто селищний голова, Ви – мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та зважений у своїх рішеннях, здатний на співчуття та розуміння.

Ми маємо можливість щодня бачити, як Ви гідно справляєтеся зі стратегічним і тактичним завданням – керівництвом. Ваша самовіддана робота у напрямку розвитку громади викликає велику повагу до Вашої цілеспрямованості.

Тож з нагоди Вашого Дня народження від щирого серця бажаємо Вам довголіття, родинного затишку, душевної гармонії, добробуту в домі та найголовніше – міцного здоров'я. Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Щоб віра, надія та Божа любов не залишали Вас у цей нелегкий час.

Нехай вистачає сил для продовження Вашої справи і поруч завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі. І хай Вас завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи!

Якнайшвидшої перемоги над ворогом, повернення додому всіх наших захисників, мирного неба над головою та спокою в рідній Україні!

Поважаємо і цінуємо Вас!

Фото без опису

З повагою та найкращими побажаннями - колектив та виконавчий комітет Понорницької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь