Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану

Дата: 26.08.2022 15:57
Кількість переглядів: 87

Фото без описуГромадська організація «Вектор прав людини» - правозахисна організація, що багато років працює в сфері захисту права на справедливий суд, розвитку освіти в сфері прав людини.

Метою ГО є реалізація та захист основоположних свобод, прав людини шляхом сприяння практичному виконанню норм і принципів, викладених у міжнародних документах, ратифікованих Україною та усіх інших зобов’язань України у сфері прав людини й основоположних свобод.

Основні напрямки діяльності:

1. «Суд людською мовою» - напрям, створений для захисту права на справедливий суд та просвітницької роботи для широкого загалу.

2. Розвиток вищої освіти у сфері прав людини. У межах цього напряму організація систематично працює над удосконаленням підготовки студентів/ок юридичних і журналістських спеціальностей.

Із повномасштабним вторгненням росії на територію України, як і багато інших, ГО «Вектор прав людини» розширили свою діяльність. Команда громадської організації спільно з партнерами у квітні започаткувала онлайнову лінію допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану». Команда ГО надає консультаційну допомогу, а також підготувала ряд інформаційних матеріалів, як то: вебінар про соціальні послуги, інфографіку про пільги закордоном, статтю з історією клієнтів та інші:

1) Інформація про лінію допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» розміщена за посиланнями:

2) Інфографіка «Інформація для людей з інвалідністю, які виїхали в Угорщину, рятуючись від війни» опублікована за посиланнями: https://bit.ly/3dBymc2

3) Стаття з відгуками про отримання та надання психологічної допомоги «Психологічні виклики людей з інвалідністю сьогодні: як на допомогу прийшла лінія допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» опублікована за посиланнями:

4) Вебінар «Соціальні гарантії в Україні для людей з інвалідністю в умовах війни».

Нотатки за результатами заходу: https://hrvector.org/podiyi/22-07-29-ljh

Відеозапис з субтитрами:

5) Інформація про команду лінії допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» https://hrvector.org/podiyi/22-04-17-hl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь