Заборонено скупчення людей у місцях масового відпочинку біля води

Дата: 14.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 147

Фото без описуСьогодні, 14 червня, під головуванням селищного голови Іващенка Віктора Івановича відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Понорницької селищної ради. На порядок денний було винесене питання щодо попередження загибелі людей на водних об'єктах, які знаходяться на території Понорницької громади. 

Незважаючи на систему профілактичних заходів по недопущенню лиха на воді, організовану працівниками ДСНС України, все ж трапляються трагічні випадки. Так, протягом минулого року на водних об’єктах Чернігівської області загинуло 62 особи, з них 1 особа на території Понорницької ТГ. 

Основний фактор, який спричинив загибель людей на воді - нехтування громадянами правил поведінки на водних об'єктах. Частіше всього гинуть дорослі люди. Це пов’язано з купанням у невідомих і необладнаних для цього місцях, які не відповідають вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах України затверджених наказом МВС України від 10.04.2017 року № 310, здебільшого у нетверезому стані. Люди ж молодого віку не задумуються про свою безпеку, проявляють зухвальство та безпечність, порушуючи при цьому елементарні правила поведінки на воді.

Беручи до уваги, що на даний час в Україні оголошено воєнний стан, існують загрози ракетних та артилерійських обстрілів, та те, що Новгород-Сіверський район межує з країною-агресором, комісія з питань ТЕБ та НС вирішила заборонити відвідування населенням місць масового відпочинку біля води на території Понорницької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь