Державні податкові інспекції відновили свою роботу

Дата: 30.05.2022 15:15
Кількість переглядів: 201

Фото без описуСплата податків є основою економічної стабільності, особливо під час війни. На час активних бойових дій органи податкової фізично не працювали, але допомогу надавали «гарячі лінії».

За повідомленням ДПС у Чернігівській області, усі державні податкові інспекції наразі відновили свою роботу. Для комфорту платників податків в умовах воєнного стану сервісне обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від їхнього місця обліку.

Разом з тим, завдяки проєкту уряду «Держава в смартфоні», особисте відвідування податкової інспекції не є обов’язковим, а послуги надаються в декілька кліків. 

– Близько 90% послуг можна отримати в електронному кабінеті, окрім, наприклад, отримання реєстраційного номера (ідентифікаційного коду). Проте вам його нададуть в будь-якій інспекції по Україні, – підкреслила заступниця начальника Чернігівської ДПІ Тетяна Рубан.

Процедура надання адміністративних послуг не змінилась. Податкові інспекції працюють з 9 до 16 години у робочі дні.

Інформаційно-довідкові послуги та консультації платники податків можуть отримати у Контакт-центрі ДПС за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +38044 4541613.

Всі зміни в податковому законодавстві та процедури отримання адміністративних послуг можна відслідковувати тут - cabinet.tax.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь