Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

До уваги мешканців Чернігівської області інформація від АТ «Чернігівобленерго»

Дата: 04.03.2022 11:09
Кількість переглядів: 136

Фото без описуЧерез тривалі бойові дії на території області чимало ліній АТ «Чернігівобленерго» і досі залишаються пошкодженими. Умови для їх відновлення складні, але наші енергетики не складають рук, а продовжують працювати в усіх місцях, де це тільки можливо.

Незважаючи на це, станом на 9 годину 3 березня на Чернігівщині залишалися знеструмленими 11 ПЛ-110 кВ (Чернігівська – Ріпки, Чернігівська ТЕЦ – Розвантажувальна – Чернігів, Чернігівська – ЗАЗ-1, Чернігівська – ЗАЗ-2, Чернігівська – Тягова, Чернігівська – ТЕЦ Чернігівська, Чернігівська – Придеснянська, Седнів – Городня, Городня – Ріпки, Ніжинська – Томашівка, Чернігівська ТЕЦ – Березна), 8 ПЛ-35 кВ (Чернігівська ТЕЦ – Осняки, Снов’янка – Киселівка, Ніжинська – Прохори, Чернігівська ТЕЦ – Халявин, Чернігівська ТЕЦ – Михайло Коцюбинське, Безуглівка – Лосинівка, Іванівка – Шестовиця, Чернігівська ТЕЦ – Кархівка), 6 ПС-110 кВ, 14 ПС-35 кВ та 95 ПЛ-10 кВ. Усього без електропостачання мешканці 202 населених пункти: 83 – на Городнянщині (17215 абонентів), 43 – на території Чернігівського району (11997 абонентів), 40 – на Ріпкинщині (5895 абонентів), 9 – на Прилуччині (1884 абоненти), 8 – на Бобровиччині (3696 абоненти), 5 – на Корюківщині (832 абоненти), 4 – на Носівщині (725 абонентів), по 2 – на Ніжинщині (1246 абонентів), Куликівщині (556 абонентів), Менщині (255 абонентів) та Новгород-Сіверщині (38 абонентів), 1 – на Борзнянщині (118 абонентів) та один абонент на Сновщині.

Активно продовжує працювати і наш кол-центр, проте через загрозу обстрілів його робота обмежена. Тому вкотре звертаємось із проханням до усіх споживачів – телефонуйте на номери кол-центру (0-800-210-310 та (0462) 772-901) лише у випадку крайньої необхідності! Покази ж електролічильників за лютий (а сьогодні – останній день їх передачі!) передавайте онлайн!

І ще раз нагадуємо: якщо ви помітили поблизу підстанцій підозрілих людей не в формі «Чернігівобленерго» або не марковану нашим логотипом техніку, а також підозрілі помітки чи позначки на електрообладнанні, будь ласка, повідомте про це нас або поліцію.

Усе буде добре! Ми переможемо!

Слава Україні! Фото без опису

 

Джерело: АТ «Чернігівобленерго»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь