A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

У селищі Понорниця проведено робочі зустрічі та підписано Меморандум про співпрацю з Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 22.12.2021 14:11
Кількість переглядів: 218

21 грудня 2021 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Колос разом із завідувачем сектору Коропське бюро правової допомоги відділу безоплатної правової допомоги Дариною Мальцевою з робочим візитом відвідали селище Понорниця.

Під час робочої зустрічі з головою Понорницької громади Віктором Іващенком було обговорено питання підтримки та прийняття програми надання правової допомоги населенню Понорницької територіальної громади на 2022 рік.

Прийняття програми підвищить можливості безоплатного доступу значної кількості мешканців громади до правової інформації, у т. ч. консультацій щодо практичної реалізації своїх прав та свобод, роз’яснень чинного законодавства, а вразливим верствам населення допомозі у доступі осіб до правосуддя.

Враховуючи важливість відстоювання інтересів осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, з метою розширення можливостей отримання безоплатної правової допомоги, а також підвищення загального рівня правової культури населення громади Віктор Іващенко пообіцяв підтримами прийняття даної програми на найближчій сесії. Також працівники системи безоплатної правової допомоги відвідали Понорницький психоневрологічний інтернат, що надає послуги догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію, де було проведено робочу зустріч з директором інтернату Федосенко Сергієм.

Сторони обговорили питання співпраці та надання безоплатної правової допомоги підопічним та працівникам закладу.

По завершенню зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю та розміщені інформаційні плакати розроблені для спецзакладу та буклети системи БПД.

За правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17:00. за адресою: м. Мена, вул. Титаренка С., 6-А , тел.: (04644) 3-30-01.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь