Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Звіт про використання благодійних коштів, зібраних на підтримку Збройних сил України, за серпень-грудень 2023 року

Дата: 12.01.2024 09:46
Кількість переглядів: 124

Підтримка українського війська триває, адже мешканці Понорницької громади, волонтери та усі небайдужі продовжують надавати свою допомогу Захисникам у нелегкій боротьбі з ворогом.

Із часу нашого останнього звіту, який був опублікований 21 серпня 2023 року, рух коштів у благодійній скриньці не припинявся, тому хочемо детально прозвітувати про їхнє поповнення та використання. Отже:

надходження:

  • 10 760 грн вдалося зібрати під час святково-новорічної благодійної програми «Разом до Перемоги», яка пройшла 29 грудня у Понорницькому будинку культури;
  • 1 000 грн пожертвував Бардаков Микола Іванович у символічну дату 6 грудня, що об’єднала два свята – День Збройних сил України та День Святого Миколая.

витрати:

  • 8 245 грн використані для придбання 4 бензинових пальників (примусів) для приготування їжі військовим із 16 батальйону 58 бригади ЗСУ, де проходить службу Олександр Плющ з смт Понорниця;
  • на 5 968 грн закуплено матеріали для виготовлення маскувальних сіток: 4 080 грн коштувала тканина, а 1888 грн – основа для їхнього плетіння;
  • 14 430 грн витрачено на придбання зимових берців 48 розміру військовому Максиму Кравцю із села Покошичі;
  • 10 000 грн передані Благодійній організації «БФ «Мамут Хелп», яка спрямувала їх на придбання генератора для військового Максима Батуренка із Понорниці;
  • на 5 000 грн придбано паливо-мастильні матеріали для забезпечення роботи вищевказаного генератора;
  • на 3 000 грн закуплено паливо-мастильні матеріали для автомобіля, який був придбаний селищною радою по програмі підтримки ЗСУ на прохання військовослужбовця Петра Надточія із села Іваньків, котрий захищає нашу державу в складі військової частини А 4532.

Станом на кінець серпня 2023 року сума благодійних коштів на потреби армії становила 45 404 грн. За звітний період вона поповнилась ще на 11 760 грн. На підтримку воїнів Збройних сил України спрямовано 46 643 грн. Тож наразі обсяг благодійних внесків у скриньці становить 10 521 грн.

Висловлюємо щиру вдячність кожному, хто долучився до надання цієї суттєвої допомоги нашим військовим, яку вдалося реалізувати завдяки спільним зусиллям. Продовжуємо працювати далі та допомагати українським воїнам, котрі потребують нашої підтримки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь