A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Перші результати після підписання меморандуму про співпрацю між відокремленим підрозділом ТЧХУ в смт Короп та селищною радою – гуманітарна допомога для населення

Дата: 23.03.2023 17:27
Кількість переглядів: 142

Понорницька громада отримала гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста України: 50 сімейних продуктових наборів, 50 дорослих гігієнічних наборів, 50 коробок дитячого харчування та 20 наборів гігієни для дітей від 6 місяців до 1 року.

Відповідно до рекомендацій Товариства Червоного Хреста ця допомога призначена вразливим категоріям населення, тому на засіданні гуманітарного штабу при селищній раді прийнято рішення роздати продуктові та дорослі гігієнічні набори багатодітним сім’ям, в яких виховуються 3 та більше дітей віком до 18 років.

Родини, що підпадають під вищевказану категорію та проживають на території старостинських округів, можуть отримати набори звернувшись у старостати, а жителі сіл Верба, Осьмаки та смт Понорниця – у Понорницький будинок культури. При собі потрібно мати паспорти всіх членів сім’ї, для дітей до 14 років – свідоцтва про народження.

Дитяче харчування та дитячі гігієнічні набори можуть отримати ті, хто цього потребує, також звернувшись у старостати чи у Понорницький БК. При отриманні необхідно пред’являти свідоцтво про народження дитини.

Додатково повідомляємо, що наступна партія гуманітарної допомоги буде розподілена між іншими вразливими категоріями мешканців громади за переліком, наданим ЧХУ.

Дякуємо голові відокремленого підрозділу Товариства Червоного Хреста України в смт Короп Таїсії Михайлівні Онопці за плідну співпрацю та готовність допомагати жителям громади, які цього потребують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь